DÜNDEN DİLE, DİLDEN BİZE

Birçok alanda başarıya imza atan okulumuz, bu kez de Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında “Dîvânu Lugâti't-Türk Okumaları" Konulu Deneme Yarışması”nda birinci oldu.

Türkçeyi doğru kullanmalarını sağlamanın ve öğrencilerin yazılı anlatım yoluyla ifade yeteneklerini geliştirmenin amaçlandığı yarışmada okulumuz 9. sınıf öğrencilerinden Merve BAYRAK, ilçemizi temsilen ilçede 1. olmuş; 29 Ocak’ta yapılacak il geneli derecelerin içine girmeye hak kazanmıştır.

Öğrencimize rehberlik eden Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Emine ÇİLEK’e teşekkür eder, öğrencimizi tebrik eder ve başarılarının devamını dileriz.

22.01.2024 155

22-01-2024

Adres:
KONURALP MAH. ADA CAD. ŞEHİT YÜZBAŞI HALİL İBRAHİM SERT ANADOLU LİSESİ BLOK NO 356 AKYAZI / SAKARYA